Alltfler laddstolpar för BRF:er?

laddstolpe BRF

Du har väl hängt med i debatten om klimatet de senaste åren? Vem har kunnat undgå det? I synnerhet vi i Sverige är väl medvetna om vad som pågår och hur människor tolkar det som sker på olika sätt. Å ena sidan säger de som förnekar att det är vi människor som påverkar klimatet på ett negativt sätt, att vi skadar vår miljö och att det inte spelar någon roll hur vi beter oss, och hur vi agerar. Å andra sidan säger de som tror att det är vi som åstadkommer klimatförändringar att vi måste agera annorlunda.

Hur som helst, vad det än beror på så ser ju alla att klimatet förändras. Och om man bryr sig det minsta om hur utvecklingen går, så är det ju bara att följa med i utvecklingen eller hus?

Alltfler elektriska prylar

En utveckling är ju att marknaden svänger till fördel för allt som är elektriskt. Ta bara vårt hushållsarbete. Allt som sker i våra hushåll sker ju med hjälp av elektriska saker; diskmaskinen, tvättmaskinen, dammsugningen, bakning, matlagning, bara att riva saker, går ju med el numera.
Tittar vi på det som sker utomhus, ser vi att alltmer sker med el; gräsklippningen, häck klippningen, och våra bilar ska ju mer och mer gå på el.

Är det bra eller dåligt att allt ska vara beroende av el? Här är ju inte folk eniga. Det finns de som är rädda för en kollaps av vårt samhälle. En del tror att det en vacker dag kommer att komma ett elavbrott. Därför tycker de att det är bäst att förbereda sig på det; samla på sig vattenflaskor, konservburkar, filtar, matlagningskök med gas och så vidare.

Hänger du med i elrevolutionen?

Man kan ju tycka det är bra eller dåligt detta. Oberoende vad vi tycker så går alltmer på el. Och är det så att du har skaffat en elbil, så märker ju ni att den ska laddas någonstans. I storstäderna har det ju dykt upp alltfler laddstolpar och laddboxar. Men hur ser det ut i privata bostäder och garagen?

Bor man i en bostadsrättsförening så bör ju de ha laddstolpar för sin BRF,  antingen i sina garage, eller på parkeringarna. Hur ser det ut i er BRF?