Fruktkorg i Stockholm

fruktkorg Stockholm

Visste du att en  frukt om dagen gör underverk för vår hälsa? Det som kaffe gör, nämligen att vi blir piggare gör även frukt. Att ha en sjuk personal kan bli en stor kostnad för vilken arbetsgivare som helst, i alla branscher. De allra flesta laglydiga arbetsgivare betalar ju sjukpenning för sin personal då de är sjuka. Om en arbetsgivare aktivt motverkar sjukdom antingen pågående sjukdom – eller kommande sjukdom – är ju frukt på jobbet en liten kostnad, sett till det stora hela att få ha en frisk personal.

Hur fungerar frukt på jobbet?

Ni innebär ju inte att man måste springa till Ica varje dag och köpa och bära hem en stor fruktpåse varje vecka. Tvärtom så finns det faktiskt företag som har förstått det där med frukt på jobbet. Fruktleveransen, erbjuder till exempel fruktkorg i Stockholm för företagare som vill erbjuda frukt till sin personal varje dag.

Antingen kommer det en fruktkorg varje vecka eller så kommer det en fruktkorg en gång om dagen, det är ju kunderna som bestämmer och som vet hur mycket frukt det är som går åt.

Och ibland kan man se att de flesta endast äter bananer på jobbet. På tal om bananer – visste du att Sverige är i särklass det land som äter flest bananer? Jo så är det. Och det finns fruktföretag, precis som Fruktleveransen i Stockholm som endast erbjuder banankorgar till personalen som hellre föredrar bananer framför äpplen och apelsiner.

Arbetsgivare som är måna om att personalen ska prestera gör lika rätt i att erbjuda frukt under arbetsdagen, likväl som kaffe under arbetet. Dessutom innehåller frukt vitaminer som är ovärderliga särskilt under vinterhalvåret. Och alla arbetsgivare önskar sig ju en frisk personal, eller hur?