Svårt avgöra status på fönster?

fönsterrenovering stockholm

Står du och tittar på dina fönster och funderar på om du behöver renovera eller byta ut dem? När våren kommer så kommer även det obarmhärtiga ljuset så att man ser alla skavanker som kan finnas på ens hus. Om dessutom vintern har inneburit att ni har frusit inomhus på grund av dragiga fönster så kan det vara hög tid att göra något åt det. Så vilkendera önskar du göra; göra en fönsterrenovering eller byta ut dem helt och hållet?

Inspektera dina fönster

Det bästa man kan göra om man är osäker på vad man bör göra åt sina fönster är att göra en grundlig inspektion. Har dina fönster sprucken fönsterkitt? Ser du sprickor i målningen av fönster? Har du till och med murken fönsterkarm eller fönsterbåge är det definitivt dags att byta ut dem. Är du trots din egen inspektion osäker på om du ska renovera eller byta ut fönster så kan du alltid ta kontakt med en fönsterrenoverare som kan avgöra vilken åtgärd som är bäst lämpad för dina fönster.

Googla ”fönsterrenovering Stockholm”!

Om du inte redan nu känner någon hantverkare som är duktig på fönsterrenovering så kan du googla ”fönsterrenovering stockholm”. Bor du inte i Stockholm så är det inte så stor idé att skriva ”stockholm” i sökrutan, utan då hellre skriva den ort där du bor, så hittar du en hantverkare som är duktig på fönsterrenovering nära dig.